CODA Audio APS-SUB 18" extension for APS 1300W, 45 Kg, Low distortion

CODA Audio APS-SUB 18" extension for APS

1300W, 45 Kg, Low distortion

Varenr: APS-SUB
42 895,-eks mva.
Logg inn for å se dine nettopriser.
Ikke kunde? Søk om kundestatus.
Ikke på lager (19 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerDokumenter
Beskrivelse

 

APS-SUB er en 18-tommers subwoofer med høy utgangseffekt som gir kraftig og utvidet lavfrekvensrespons med enormt headroom. Lav portkomprimering og optimalisert kabinettutforming gir presis og nøyaktig bassrespons som er ideell for danseklubber, mobile eller installasjonsapplikasjoner. Det integrerte rigging-systemet muliggjør rask og enkel flying eller bakkestabling.

APS-SUB er utstyrt med en ekstremt lang slaglengde 18-tommers ultra-lav forvrengning-driver. Den sterke motoren gir ekstremt høyt magnetisk fluks for økt effektivitet. Den 4-tommers voice coil sikrer en lineær slaglengde på 20 mm / pp ved konstant magnetisk kraft. Den toppmoderne karbonfiberkonen sikrer maksimal stivhet og lav bevegelig masse. Tre aluminiums shorting-ringer reduserer intermodulasjonsforvrengning, minimerer induksjonsvariasjon og reduserer termisk kompresjon. Denne utformingen reduserer dramatisk forvrengningen til en typisk subwoofer ved lengre slaglengder og forbedrer lydkvaliteten og ytelsesegenskapene til kabinettet. APS-SUB er designet for å fungere eksklusivt med CODA Audio LINUS forsterkere som en integrert løsning for DSP-kontroll, forsterkning, nettverksfjernkontroll og diagnostikk. Den integrerte løsningen sikrer optimal ytelse og beskyttelse.

Primært designet som en subwoofer-utvidelse for APS, er APS-SUB også egnet for en rekke applikasjoner innen touring og installasjoner der kompakt størrelse, høy presisjon, dyp bass med retningskontroll er nødvendig. Typiske bruksområder er danseklubber, teatre, kirker og live-lydscener.

 

Hovedfunksjoner

  • 18" ultra-lav forvrengning woofer
  • Utvidet frekvensområde: 28 Hz - 150 Hz (-6 dB)
  • Høy effekthåndtering: 1,250 W (AES)
  • Maksimal SPL 138 dB (peak)
  • Opphengskompatibel med APS, kan flyves eller stables på bakken i kardioid eller omnidireksjonale konfigurasjoner
  • Systemintegrasjon med LINUS DSP-forsterkere

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Type APS


Tilbehør
Alternativer
Dokumenter
11819