Wahlberg Vertikalt løfter

Utmerket for sceneoppsett og turneer

Varenr: 291
18 834,-eks mva.
Logg inn for å se dine nettopriser.
Ikke kunde? Søk om kundestatus.
Ikke på lager (0 dager)
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse

Løftekolonnen er designet med en integrert DC Motor Controller. Dette er en stor fordel fordi den er svært enkel å styre siden du kan kontrollere alt direkte fra din lyspult via DMX. Den har et kompakt design med en integrert veileder og aktuator som løfter utstyret ditt fra 97 cm - fra 81 cm opp til 178 cm.

Det er ditt enkle løfteverktøy for lys, bevegelige hoder, rekvisitter, plattformer og andre lette gjenstander i konserter, show eller teaterproduksjoner.

Du kan styre Løftekolonnen med bare 3 DMX-kanaler. Med disse kanalene kan du styre både posisjoner, løftehastighet og grenser samt tilbakestillingsfunksjoner.

Den har svært nøyaktig posisjoneringskontroll med DMX-styring. Videre er den enkel å transportere, så perfekt for turnéarrangementer og produksjoner på stedet.

Løftekolonne – Et Verktøy Med Flotte DetaljerMed en skyvekapasitet på opptil 60 kilo er mulighetene dine utallige. Du kan bruke Løftekolonnen til mange formål for å lage løfteeffekter for scenen din.

I tillegg er det også mulig å montere enheten i forskjellige vinkler og skyve utstyret i forskjellige vinkler. For sidelengs montering er lastegrensen 10 kilo.

Det er ingen risiko for rotasjon/vridning siden akselen er fast. Den har blitt forsterket med et optimalisert motorhus som er designet for ekstra styrke og stabilitet. Med andre ord, utstyret ditt er veldig stabilt både i stille posisjoner og under bevegelse.

Du kan enkelt koble sammen flere Løftekolonner med strøm inn-ut og DMX inn-ut. Dette lar deg lage avanserte og dynamiske bevegelser med hundrevis av løftekolonner som jobber sammen i den samme installasjonen.


Løftekolonne

Vertikalt løft av sceneutstyr for hevingseffekter.

Løftekapasitet - Skyving opp: 60 kg (132.3 lb)Løftehøyde: 97 cm (81-178 cm) (38.2 in (31.9-70.1 in))Løftehastighet: 0-5,5 cm/s (0-2.2 in/s)Løftekolonnen er et flott verktøy for scenografien din for å heve rekvisitter som bevegelige hoder, lamper, lysstråler, kameraer og mye mer.

Den er utmerket både for faste sceneoppsett, turneer og andre prosjekter.

Dokumenter

 


SIST SETTE PRODUKTER


41601