CODA Audio N-APS Ultra Compact Array 2x6,5" + 1,75", 2way, 11 Kg CODA Audio N-APS Ultra Compact Array 2x6,5" + 1,75", 2way, 11 Kg CODA Audio N-APS Ultra Compact Array 2x6,5" + 1,75", 2way, 11 Kg CODA Audio N-APS Ultra Compact Array 2x6,5" + 1,75", 2way, 11 Kg CODA Audio N-APS Ultra Compact Array 2x6,5" + 1,75", 2way, 11 Kg CODA Audio N-APS Ultra Compact Array 2x6,5" + 1,75", 2way, 11 Kg CODA Audio N-APS Ultra Compact Array 2x6,5" + 1,75", 2way, 11 Kg

CODA Audio N-APS Ultra Compact Array

2x6,5" + 1,75", 2way, 11 Kg

Varenr: N-APS
40 349,-eks mva.
Logg inn for å se dine nettopriser.
Ikke kunde? Søk om kundestatus.
6 På lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerDokumenter
Beskrivelse

N-APS er et ultrakompakt dobbelt 6.5" / 2-veis arrayable point source-system som kombinerer brukervennligheten til en point source med den perfekte arraybarheten til en line array, og skaper et unikt forsterkningssystem for små til middels store arenaer. Med den nyeste teknologien innen driver- og systemdesign, leverer N-APS dobbelt så mye effekthåndtering og SPL samt betydelig mer bass sammenlignet med andre systemer. Den tilbyr et stort dynamisk område, utrolig fleksibilitet og variabel horisontal retningsvirkning. Laget for å være en drøm for lyddesignere. Tilgjengelig med 60°, 90°, 120° eller asymmetrisk horisontal dekning.

Dynamic Airflow Cooling (DAC).

For å kunne legge så mye kraft i et kompakt kabinett, kreves det en ny kabinettdesign og et nytt termisk konsept. N-APS frontplaten og ventilene er laget av aluminium der alle driverne er montert. De aluminiumsventilene er optimalisert for å maksimere luftstrømmen og øke den termiske kapasiteten til systemet. Økt effekt fører til økt luftstrøm i ventilene, noe som fører til bedre varmeavledning fra driverne og distribusjon av varme utenfor kabinettet. Den patenterte DAC-teknologien forbedrer betydelig varmespredningen og gir dobbel effekthåndtering og maksimalt lydtrykk i systemet.

Ring Diaphragm Curved wave driver (RDC).

Hjertet til N-APS er en rekke patenterte teknologier, deriblant den unike RDC - lignende CODA's planar wave driver, men med en vri, bølgefronten er krummet med 20°. Dette betyr i praksis at det er svært lite forvrengning, og ingen behov for formjustering, noe som gir en ekstraordinær lydpresisjon. Som et resultat fungerer flere N-APS-høyttalere som ett enkelt kabinett, uten interferens.

Lavfrekvensdrivere.

N-APS har doble 6.5" neodymium kjegle-drivere med 2" spoler. Disse er lang-ekskursjonsdrivere med høy-fluks lineære motorer, noe som betyr at de er ekstremt effektive og gir ultralav forvrengning med redusert effektkomprimering. Fire aluminiums shorting-ringer reduserer induksjonsvariasjon og intermodulasjonsforvrengning samtidig som de reduserer termisk kompresjon. Denne designen reduserer dramatisk intermodulasjonsforvrengning og forbedrer den totale lydkvaliteten og ytelsen. Karbonfiber-diskanten minimerer bevegelsesmassen og forbedrer kjeglestivheten og intern demping, noe som resulterer i høy følsomhet og krystallklar lydgjengivelse.

N-APS Instafit Magnetic Coupler.

N-APS Coupler løser et vanlig problem for en line array eller arrayable høyttaler ved å summere energien fra alle transduserne for å oppnå en enkelt lydkilde. Dette gjøres uten noen faseødeleggelser, noe som resulterer i en perfekt sammenhengende og jevn bølgefront. I tillegg bestemmer den også frekvensresponsen i den horisontale akse.

Fase-linearitet.

Mens mange høyttalere i dag har en lineær frekvensrespons, er det få som er fase-lineære, men N-APS er nettopp det. Som et resultat er det ikke nødvendig å bruke destruktiv prosessering når man kombinerer forskjellige elementer i komplekse systemer. Det tillater også enkel fasekompatibilitet mellom andre CODA-produkter og leverer troverdig bilde og bedre total lydkvalitet. Enten brukt enkeltvis eller i arrays, har N-APS en konsekvent fase- og frekvensrespons.

Allsidighet.

N-APS kombinerer ultrahøy lydkvalitet med stort dynamisk område, utrolig fleksibilitet og variabel horisontal retningsvirkning på 60°, 90°, 120° eller asymmetriske konfigurasjoner på 105° (45°+60°), 90° (30°+60°) og 75° (30°+45°). Når den monteres vertikalt, gir hver N-APS-høyttaler en fast dekning på 20° (én høyttaler), 40° (to høyttalere), 60° (tre høyttalere) osv. opp til 360° (18 høyttalere). Det flotte med N-APS er at du kan konfigurere den på hvilken som helst måte du ønsker takket være N-APS Instafit Magnetic Coupler. Et enkelt, raskt utløsingsknapp fjerner umiddelbart gitteret: trekk i kopleren, og sett deretter den nye Instafit Magnetic Coupler tilbake for å oppnå ønsket spredningskarakteristikk, uten behov for verktøy. Det er så enkelt som det - det strømlinjeformer arbeidsflyten din, enten du jobber med utleiemateriell eller bruker det som en del av en installasjon. Dette er nok en først fra CODA.

Systemløsning.

Når den kombineres med N-APS, tar N-SUB systemet ned til 30 Hz. Som med alle CODA-høyttalere, har også N-SUB et integrert én-pins rigging-system som er kompatibelt med N-APS, for å kunne henge eller stable sub-arrays.

 

Hovedfunksjoner

  • Lettvekt på 12,2 kg
  • Frekvensområde: 60 Hz - 20 kHz (-6 dB)
  • Unik 6" Ring Diaphragm Curved wave driver (RDC)
  • Dobbel 6,5" neodymium ultralav forvrengning kjegle-drivere
  • Horisontal retningsvirkning med symmetriske konfigurasjoner på 60°, 90° eller 120°, eller asymmetriske konfigurasjoner på 105° (45°+60°), 90° (30°+60°) og 75° (30°+45°)
  • Dynamisk Airflow Cooling (DAC) sikrer eksepsjonelt høyt lydtrykk og lav effektkomprimering
  • Instafit Magnetic Coupler summer energien fra alle transduserne for å fungere som en enkelt lydkilde
  • Subwoofer-utvidelse ned til 30 Hz med N-SUB
  • Systemintegrering med LINUS Loudspeaker Management forsterkere
Teknisk info

Produktinformasjon

Type N-APS


Tilbehør
Alternativer
Dokumenter
16532