CODA Audio SCP 2x18", Sensor controlled, 95 Kg

CODA Audio SCP

2x18", Sensor controlled, 95 Kg

Varenr: SCP
70 833,-
Ikke på lager (20 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerDokumenter
Beskrivelse

CODA Audio sin prisvinnende sensorstyrte teknologi utvides med SCP-Series subwoofere. Ved å kombinere en lukket tilbakemeldingskontroll med store, lavstøyende laminære strømningsporter, tilbyr SCP-subwooferen økt utgangseffekt og velkontrollert respons. Denne teknologien overgår konvensjonelle subwoofere ved å tilby målbare og tydelig hørbare fordeler innen impulsrespons, gruppeforsinkelse, vannfall og forvrengningsdomene. Faktisk er området 35 - 100 Hz tidsjustert, mens gruppeforsinkelsen øker noe i området 25 - 35 Hz. Den reduserte gruppeforsinkelsen resulterer i ekstremt nøyaktig og musikalsk bassreproduksjon. Lydkvaliteten er langt bedre enn konvensjonelle portlastede systemer.

SCP er perfekt egnet som subwoofer for G700-Series, CUE-Series, AIRAY og ViRAY kompakte line array-systemer, og utvider systemets ytelse ned til 25 Hz. Typiske bruksområder er turnélyd, teatre, kirker, danseklubber og live lydscener. Det er en sensorstyrt subwoofer som inneholder to 18" basshøyttalere i et kompakt, ventilert kabinett. Høyttalerne inneholder en integrert hastighetssensor som måler membranbevegelsen i sanntid, sammenligner den med inngangssignalet og justerer forsterkerens spennings- og/eller strømdrift, og retter eventuelle unøyaktigheter i høyttaleren. Det er en selvoptimaliserende, lukket tilbakemeldingsløkke der høyttaleren bekrefter nøyaktig den kraften den trenger for å gjengi det opprinnelige lydsignalet. Den viktigste fordelen er en svært utvidet og kontrollert respons. Eventuell forvrengning produsert av høyttaleren eller kabinettet blir umiddelbart korrigert av tilbakemeldingen.

SCP er utstyrt med to ekstremt lang slaglengde 18" neodymium basshøyttalere med integrert hastighetssensor som måler, sammenligner og kontrollerer membranbevegelser. Neodymium-motoren leverer ekstremt høy magnetisk fluks for økt effektivitet. Den 4" talekspolen er 50 mm høy, og sikrer en ultra-lineær slaglengde på 40 mm/pp med konstant magnetisk kraft. State of the art karbonfiberkon er stiv og har lav bevegelig masse. Tre aluminiums shorting-ringer reduserer intermodulasjonsforvrengning, minimerer induksjonsvariasjon samtidig som de reduserer termisk kompresjon. Denne designen reduserer dramatisk forvrengning i en typisk subwoofer ved lengre slaglengder, og forbedrer den generelle lydkvaliteten og ytelseskarakteristikken til kabinettet. Sensoren er faktisk en ekstra talekspole koblet til høyttalerens talekspole i et høy presisjons, magnetisk skjermet system.

SCP er designet for å fungere eksklusivt med CODA Audio LINUS Loudspeaker Management Amplifiers som en integrert løsning for DSP, forsterkning, nettverksfjernkontroll, optimal ytelse, beskyttelse, samt omfattende muligheter for systemtilpasning og overvåking.

 

Hovedegenskaper

  • 2 x 18" ekstremt høy slaglengde basshøyttalere
  • Utvidet frekvensområde: 25 Hz - 120 Hz (-6 dB)
  • Effekthåndtering: 3000 W (AES)
  • Sensorstyrt teknologi
  • Ekstremt lav forvrengning
  • Rask transientrespons
  • Øvre og ultra-lave frekvenser er tidsjusterte
  • Omni- eller kardioidkonfigurasjoner
  • Systemintegrasjon med LINUS Loudspeaker Management Amplifiers.
Teknisk info

Produktinformasjon

Type Sensor Control


Tilbehør
Alternativer
Dokumenter
7726