Ayrton DOMINO WASH S - 1,000 W

1000 watt, 52,000 lumen,6.2° to 75° zoom

Varenr: 012880
189 444,-eks. mva
Logg inn for å se dine nettopriser.
Ikke kunde? Søk om kundestatus.
ikke på lager (35 dager)
BeskrivelseTeknisk infoDokumenter
Beskrivelse

Introduserer DOMINO WASH - Det ultimate utendørs wash-lampen

Vi er stolte av å presentere DOMINO WASH, det første IP65 wash-lampen fra AYRTON, utviklet for utendørs bruk. DOMINO WASH åpner opp for en hel verden av allsidighet med sin spesifikke optiske struktur og avanserte funksjoner.

DOMINO WASH er tilgjengelig i tre versjoner - S, ST eller TC - som er designet for å dekke alle typer scenekunstbruk. "Stage"-versjonen gir et rekordhøyt lysutbytte på 52 000 lumen, en fargetemperatur på 7000 K og en CRI på 70 for show som krever et kjøligere, metallisk lys. Den helt nye "Studio & Theatre"-versjonen er utstyrt med en ny monokromatisk LED-lysbruk som gir 45 000 lumen lysutgang, og en D65-hvit punkt som tillater perfekt fargegjengivelse med en CRI på over 80. "True Color"-versjonen er ideell for bruksområder som krever perfekt fargegjengivelse, med en fargegjengivelsesindeks (CRI) på over 95, ekstremt høye TM30-verdier og en fargetemperatur på 6000 Kelvin.

DOMINO WASH har en avansert optisk struktur med en 12:1 zoom og et zoomområde på 6.2° til 75°. Den komplekse fargemiksen med dobbelt CMY-metning gir mulighet for generering av trillioner av farger, og den har en variabel fargetemperaturkorreksjon (CTB, CTO, CTP). Med en rekke funksjoner, inkludert en rammedel som gir nøyaktig posisjonering av fire blad på 100% av overflaten i alle posisjoner, roterende glassgoboer og en 15-blads irisdiaphragm, gir DOMINO WASH deg full kontroll over lyset.

DOMINO WASH er utstyrt med avansert væskekjøling og IP68-vifter utenfor det værbestandige kabinettet for å sikre en pålitelig og stille drift i alle forhold. Armaturen er konstruert for å motstå ekstreme værforhold som varme, kulde, vind, regn, hagl, sand og støv. Med sin robuste konstruksjon og allsidige funksjoner er DOMINO WASH ideell for konserter, scenekunst, temaparker og filmopptak.

Teknisk info


Dokumenter
30872