ADJ Element H6 pak

Alt-i-ett belysningssystem

Varenr: 1226100424
30 818,-eks mva.
38 523,-Ordinær pris
Logg inn for å se dine nettopriser.
Ikke kunde? Søk om kundestatus.
Ikke på lager (19 dager)
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse
  • Batterilevetid: 6 timer i normal modus og 12 timer i energisparemodus (enkelt fargevalg)
  • IP54-klassifisert: delvis beskyttelse mot støv og sprut av vann
  • Innebygd trådløs WiFly EXR DMX med signal-LED-indikator

Element H6 Pak er et praktisk alt-i-ett belysningssystem for arrangementer som tilbyr en kraftig og allsidig løsning for opplysning av innendørs og midlertidige utendørs arrangementer. Denne pakken inkluderer seks IP54-klassifiserte, batteridrevne, trådløse DMX-lys i svart, som leveres i en slitesterk flight case med en innebygd løsning for batterilading. Den leveres også med en trådløs fjernkontroll UCIR24 for enkel styring.

Element H6 Pak-lysenhetene har fire 20-watt RGBAW+UV LED-lys med forventet levetid på 50 000 timer. Med en beam angel på 17,6° og et field angel på 28,7° produserer disse enhetene en LUX-utgang på 1117 @ 2M og 298 @ 4M, noe som gjør dem perfekte for scenebelysning og lysvasking av vegger.

I tillegg til sine imponerende optiske egenskaper, tilbyr Element H6 Pak en rekke praktiske og enkle funksjoner. Den har en innebygd støtte for å vinkle enheten når den er plassert på gulvet, en 4-trykks knapp OLED-skjerm inne i dekselet, og en batteriladeindikator på hver enhet.

Den trådløse DMX-kontrollprotokollen lar deg styre belysningssystemet ditt fra hvor som helst i rommet, og de 63 innebygde fargemakroene gjør det enkelt å skape fantastiske lyseffekter. Med sin varierte fargeblanding av RGBAW+UV og jevn dimmefunksjonalitet, tilbyr Element H6 Pak en tilsynelatende uendelig fargepalett.

Dette belysningssystemet har også en energisparemodus og en batterilevetid på opptil 6 timer i normal modus og 12 timer i energisparemodus (enkelt fargevalg). Hver enhet er kompakt og lett og kommer i et robust IP54-klassifisert kabinett med delvis beskyttelse mot støv og sprut av vann. Hver enhet veier 5,3 lbs (2,4 kg), noe som gjør det enkelt å transportere og sette opp for arrangementet ditt.

Alt i alt er ADJ Lighting Element H6 Pak et enestående belysningssystem som tilbyr kraft, allsidighet og bekvemmelighet for alle dine belysningsbehov under arrangementer. Med sine imponerende egenskaper og holdbare design er dette belysningssystemet perfekt for arrangementprodusenter og alle som ønsker å legge til litt spenning og stil til arrangementet sitt.

Dokumenter
41050