Swefog K1 Hazer 1500W Silent DMX, RDM

Mindre, raskere, enklere

Varenr: 40510-230
19 758,-
2 På lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørDokumenter
Beskrivelse

K-familien er designet for den oppkommende, budsjettsensitive lysdesigneren og DJ-en, så vel som for den mest erfarne Swefog-brukeren.

K-familien er mindre, lettere og enklere, men like pålitelig som sine større søstre. Først ut er K1, en vannbasert røykgenerator. K5 og K7 er to kraftige røykgeneratorer, og K9 vil være den første vannbaserte røykgeneratoren med fullt variabel kontroll over røyktettheten.

 

Nøkkelegenskapene til K1

 

OLED-SKJERM

Alle modellene i K-familien bruker OLED-skjermer med enestående kontrast. Det logiske menyssystemet er enkelt å bruke, selv for førstegangsbrukere. Mange funksjoner er automatiske, inkludert deteksjon av tom væskebeholder.

 

MINIMALT FOTAVTRYKK

Den mindre designen forenkler transportkasser, og maskinene kan transporteres og lagres i hvilken som helst posisjon uten fare for lekkasjer. Den tar også minimal plass på scenen. Alle K-medlemmer bruker LED-opplyst væskenivåbeholder.

 

PRODUSERT I SVERIGE

Alle Swefog-generatorer er bygget med førsteklasses komponenter, håndlaget og produsert i Sverige. K-familien er intet unntak.

 

FORDLER

  • Kun ett minutts oppvarmingstid.
  • Høy utgangseffekt med mindre væskeforbruk.
  • Kontinuerlig drift på alle utgangsnivåer.
  • Stille drift med sømløs viftehastighetskontroll.
  • Integrert WaveGuide™ for styring av luftstrømmen.
  • En 3 L Oktagon™ BiB-beholder er nok for opptil 75 timer med kontinuerlig drift.
  • DMX 512, med full RDM for kommunikasjon med lyspult.
  • USB-grensesnitt for service og firmware-oppdateringer.
  • Jevn, lineær røykutgang på alle nivåer, 1-100%.

 

K1 bruker en spesiell molekylær røykvæske. 3L pose-i-boks som standard, 25 og 220 L tilgjengelig for permanent installasjon.

K-familien bruker Swefog pose-i-boks væske, som sparer 75% plast sammenlignet med vanlige plastbokser. Pose-i-boks systemet skaper også en 100% lekkasjesikker miljø, som også hindrer væsken fra å eldes. Hele boksen, inkludert PE-plasten, er fullstendig resirkulerbar.

Ved å velge pose-i-boks sparer du penger, men fremfor alt er du litt mer skånsom mot miljøet og hjelper oss med å utvikle Swefog på en mer bærekraftig måte. Takk!

Powercon-inngang (kabel ikke inkludert)

 

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Type Hazer


Tilbehør
Dokumenter
19248