Prolyte TRIANGLE H30 LENGTH 71 CM Solid og allsidig løsning

Prolyte TRIANGLE H30 LENGTH 71 CM

Solid og allsidig løsning

Varenr: H30D-L071
1 678,-eks mva.
Logg inn for å se dine nettopriser.
Ikke kunde? Søk om kundestatus.
Ikke på lager (19 dager)
BeskrivelseTeknisk infoDokumenter
Beskrivelse

H30D-serien er en produktserie av tross-konstruksjoner som er konstruert med hovedrør (48 x 3 mm) og diagonale rør (16 x 2 mm). Med det innovative CCS6-koblingssystemet er H30D-tross enkel og rask å montere. Denne tross-løsningen er et populært valg blant utleiefirmaer over hele verden, takket være sin optimale styrke og fleksible bruksmuligheter.

H30D-tross er tilgjengelig i en rekke profiler, inkludert stigeformet, trekantet og firkantet. I tillegg finnes det et bredt utvalg av hjørner og tilbehør tilgjengelig. Med Tüv-sertifisering er du trygg på at tross-konstruksjonen oppfyller de nødvendige sikkerhetsstandardene. Vær oppmerksom på at lastverdiene som oppgis i tabellen kun gjelder for statiske belastninger.

For andre statiske systemer, som ikke er enkeltspenn, kreves en individuell strukturell beregning. Vi anbefaler å ta kontakt for hjelp og veiledning i slike tilfeller. Alle lastverdiene er beregnet i samsvar med europeiske standarder (Eurocode) og tar allerede hensyn til trossens egenvekt.

Det er viktig å merke seg at lastverdiene kun gjelder for den viste tverrsnittsorienteringen av tross, som indikert av ikonet i lasttabellen. Vi anbefaler derfor å lese nøye gjennom brukermanualen før du monterer, bruker eller belaster tross-konstruksjonen.

Velg H30D-serien for å oppnå optimal styrke, fleksibilitet og sikkerhet i dine tross-applikasjoner. Enten du skal arrangere en konsert, messe, teaterproduksjon eller andre arrangementer, vil H30D-tross være din pålitelige partner.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Aluminium
Lengde 71cm


Dokumenter
36812