Schill Trommel GT 310.MD4L Kabeltrommel Schill GT310 4 støpsel

Schill Trommel GT 310.MD4L

Kabeltrommel Schill GT310 4 støpsel

Varenr: 9691
1 898,-eks mva.
Logg inn for å se dine nettopriser.
Ikke kunde? Søk om kundestatus.
Ikke på lager (20 dager)
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse

Schill GT-serien er en serie av høykvalitets kabeltromler som brukes til å organisere og beskytte kabler og ledninger i ulike applikasjoner. Disse tromlene er kjent for sin pålitelighet, brukervennlighet og holdbarhet, og de brukes ofte i sceneproduksjoner, konserter, messer, TV-studioer, og andre arrangementer og installasjoner der det er behov for rask og sikker kabelhåndtering.

GT-serien består av flere modeller som er designet for å imøtekomme ulike behov og bruksområder. Tromlene er konstruert med tanke på enkel bruk og transport, og de er laget av solide og lette materialer som aluminium eller plast, avhengig av modell.

En generell beskrivelse av Schill kabeltromler i GT-serien inkluderer følgende kjennetegn:

  • Konstruksjon og materialer: Tromlene er laget av høykvalitets materialer som aluminium eller plast, som sikrer styrke og holdbarhet samtidig som de er lette og enkle å transportere.

  • Kapasitet og lengde: GT-serien tilbyr forskjellige trommelstørrelser og kapasiteter, som varierer avhengig av modell. Tromlene kan håndtere et bredt spekter av kabler og ledninger, og kan tilpasses for å imøtekomme ulike lengder og tykkelser.

  • Brukervennlighet: Schill kabeltromler i GT-serien er designet for enkel bruk og rask kabelhåndtering. De er utstyrt med ergonomiske håndtak og innebygde kabelbremsesystemer for å sikre sikker og jevn utrulling og opprulling av kabler.

  • Sikkerhet: Tromlene har integrerte funksjoner for å beskytte kablene mot skader, inkludert justerbare kabelutløp og kabelbremsesystemer som hindrer kabeltråkk og uønsket utrulling.

  • Holdbarhet: GT-serien er kjent for sin lang levetid og evne til å tåle krevende miljøer. Tromlene er konstruert for å være robuste og motstandsdyktige mot støt, støv, fuktighet og andre påkjenninger som kan oppstå i ulike arbeidsmiljøer.

Vær oppmerksom på at spesifikke egenskaper og funksjoner kan variere avhengig av den spesifikke modellen i GT-serien. Det anbefales å konsultere produsentens dokumentasjon eller kontakte en autorisert forhandler for å få mer detaljert informasjon om hver modell.

Dokumenter
36978