Ayrton ARGO 6 - 19 RGBW LED

19 x 40 watt, 13000 lumens, RGBW LED

Varenr: 019640
85 556,-eks mva.
Logg inn for å se dine nettopriser.
Ikke kunde? Søk om kundestatus.
FargeSort
Ayrton ARGO 6 - 19 RGBW LED 19 x 40 watt, 13000 lumens, RGBW LED
.
Fixture Type
Vis varianter som liste
Ikke på lager (20 dager)
BeskrivelseTeknisk infoDokumenter
Beskrivelse

Å bringe deg en følelse av frihet har alltid vært et av AYRTONs mest oppriktige løfter. For første gang i sin historie lanserer AYRTON en værtettet effektlampen som tilbyr like mye kreativt potensial innendørs som utendørs - ARGO 6 WASH.

Denne bevegelige lampen presenterer et minimalistisk design som inkluderer funksjoner for total beskyttelse mot tøft vær med enklere intern tilgang, og dens display, laget av svært motstandsdyktig og eksepsjonelt transparent polykarbonat med en V-0 beskyttelsesgrad, er designet for å sikre optimal visuell ytelse. Plasseringen av pan & tilt-motorer i basen og hodet på lyset unngår behovet for å værtette armene. Et nytt nedsenkbar ventilasjonssystem i et ikke-vanntett rom sørger for optimal kjøling. På grunn av en ny kompositt legering, reduksjon i tykkelsen på delene, et optimalisert kjølesystem, forenklet linseføring og integrering av optiske komponenter med lav tetthet, har AYRTON klart å redusere den totale vekten med 20%.

 

Kraften og den visuelle ytelsen til ARGO 6 WASH sikres av et proprietært optisk system bestående av en klynge med 19 linser i PMMA med en diameter på 280 mm, kombinert med 19 glass lysguider med en utgangsoverflate laget av en optisk mikrostruktur.

ARGO 6 WASH kan oppnå en svært intens stråle med et zoomforhold på 14:1 og et bredt zoomområde fra 4° til 56°. ARGO 6 WASH er utstyrt med 19 LED-er på 40 W med RGB+W additiv fargesyntese som kan oppnå en lysutgang på 13 000 lumen. For første gang har AYRTON gitt individuell kontroll av LED-ene på WASH-versjonen og lagt til et nesten uendelig bibliotek med effekter. ARGO 6 WASH er en presis maskin som kan oppnå perfekt fargereproduksjon. Et komplett bibliotek med forhåndsprogrammerte farger lar deg raskt lage subtile, tette og kontrasterende lysbaner. Dets svarte bikube og perfekte separasjon av lyskildene bidrar til å øke kontrastnivået betydelig. Den kan brukes alene eller i kombinasjon med hoved-LED-matrisen. Ved å tillate større presisjon og nøyaktighet, legger ARGO 6 WASH til et pust av kreativitet. Gjenoppdag en ny følelse av ren frihet.

Form/ZIP for Argo 6 Wash er ikke inkludert!

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sort


Dokumenter
35955