Ayrton ARGO 6 FX - 19 RGBW LED 19 x 40 watt, 13000 lumens, RGBW LED Ayrton ARGO 6 FX - 19 RGBW LED 19 x 40 watt, 13000 lumens, RGBW LED

Ayrton ARGO 6 FX - 19 RGBW LED

19 x 40 watt, 13000 lumens, RGBW LED

Varenr: 019650
100 833,-eks mva.
Logg inn for å se dine nettopriser.
Ikke kunde? Søk om kundestatus.
1 På lager
BeskrivelseTeknisk infoDokumenter
Beskrivelse

Å bringe deg en følelse av frihet har alltid vært en av AYRTONs mest oppriktige løfter. For første gang i sin historie lanserer AYRTON en værbeskyttet effektlampe som tilbyr like mye kreativt potensiale innendørs som utendørs - ARGO 6 FX.

 

Denne lampen har et minimalistisk design og inneholder funksjoner som gir total beskyttelse mot tøft vær med enklere intern tilgang. Frontvinduet, laget av svært motstandsdyktig og eksepsjonelt gjennomsiktig polykarbonat med en V-0 beskyttelsesgrad, er designet for å sikre optimal visuell opplevelse. Plasseringen av pan- og tilt-motorene i basen og hodet til belysningen unngår behovet for å gjøre yoke-armene vanntette. Et nytt nedsenkbar ventilasjonssystem i et ikke-vanntett rom gir optimal kjøling. På grunn av en ny sammensatt legering, reduksjon i tykkelsen på delene, et optimalisert kjølesystem, enklere linsestyring og integrasjon av optiske komponenter med lav tetthet, har AYRTON klart å redusere totalvekten med 20%.

 

Effekten og den visuelle ytelsen til ARGO 6 FX sikres av et proprietært optisk system som består av en klynge med 19 linser i PMMA med en diameter på 280 mm, kombinert med 19 lysledere i glass med en utgangsflate laget av en optisk mikrostruktur.

ARGO 6 FX kan oppnå en svært intens lysstråle med en zoom-forhold på 14:1 og et bredt zoomområde fra 4° til 56°. ARGO 6 FX er utstyrt med 19 LED-er på 40 W med RGB+W additiv fargesyntese som kan oppnå en output på 13 000 lumen.

 

ARGO 6 FX er en allsidig fullt utstyrt belysning designet for en rekke bruksområder. Den henter inspirasjon fra hovedfunksjonene til WASH-versjonen. Den tilbyr kontinuerlig rotasjon av pan- og tilt-bevegelsen I.R.S.TM. ARGO 6 FX er utstyrt med et høyoppløselig liquid effektsystem forbedret med en gjennomsiktig honningkake som kan generere komplekse grafiske effekter LiquidEffectTM. Den kan brukes alene eller i kombinasjon med hoved-LED-matrisen. Ved å tillate mer presisjon og nøyaktighet tilfører ARGO 6 FX en pust av kreativitet. Gjenoppdag en ny følelse av ren frihet.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sort


Dokumenter
35959