MA grandMA3 light CRV Light-size CRV-konsoll MA grandMA3 light CRV Light-size CRV-konsoll MA grandMA3 light CRV Light-size CRV-konsoll MA grandMA3 light CRV Light-size CRV-konsoll MA grandMA3 light CRV Light-size CRV-konsoll MA grandMA3 light CRV Light-size CRV-konsoll MA grandMA3 light CRV Light-size CRV-konsoll

MA grandMA3 light CRV

Light-size CRV-konsoll

Varenr: 4010503
Logg inn for å se dine nettopriser.
Ikke kunde? Søk om kundestatus.
Ikke på lager (19 dager)
BeskrivelseTeknisk infoDokumenter
Beskrivelse
grandMA3 light CRV Console Spesifikasjon

grandMA3 light CRV Console Spesifikasjon

grandMA3 light CRV (Control Room Version) konsollen er arbeidshesten i serien, men leveres uten monitorvingen. Designet for bruk i kontrollrom der synslinjene kan være utfordrende, har grandMA3 light CRV 2 ekstra eksterne monitorporter for å lette plasseringen av eksterne 3. parts berøringsskjermer uten å kompromittere funksjonaliteten til grandMA3 light-konsollen.

Med 60 fysiske avspillinger, 16 tilordnbare x-taster og et dedikert masterområde, gir grandMA3 light CRV-konsollen mange avspillingsalternativer.

De to brevsprekk-skjermene er kontekstsensitive og dedikert til å gi tilbakemelding og alternativer for avspilling og kodermaskinvare på grandMA3 light CRV-konsollen.

grandMA3 light CRV-konsollen inkluderer 16 384 kontrollparametere som standard, noe som sikrer at den er den perfekte grunnplattformen for verdens mest prestisjefylte underholdningsbelysningsapplikasjoner. Systemstørrelsen kan skaleres til 250 000 parametere med bruk av ekstra grandMA3 prosesseringsenheter.

grandMA3 light CRV er kompatibel med grandMA2- og grandMA3-programvaren. Maskinvaren er ergonomisk optimalisert og kan betraktes som en stille versjon som standard.

grandMA3-belysningskontrollkonsollene tilbyr et nytt brukergrensesnitt med et optimalisert kommando-område for intuitiv og rask tilgang.

grandMA3-konsollene har doble koder, som gir brukerne intuitiv kontroll over tilleggsfunksjoner og -funksjoner. Egenskapskartlegging av de doble kodene vil være tilpassbar, noe som letter bruken og raskere programmering.

Langvarige motoriserte avspillingsfadere brukes over hele grandMA3-konsollrekken. Faderne inkluderer et fargeskiftende lysrør. Alle avspillinger har direkte tilgang til knappepress samt intensitets- og tidsendringer takket være de nye roterende RGB-bakbelyste kodene.

grandMA3-operativsystemet er helt nytt og er designet for å føles mer imøtekommende for nye konverteringer uten å frastøte eksisterende grandMA-programmerere. Omfattende bruker tilbakemeldinger er inkorporert for å sikre at den nye funksjonaliteten adresserer de virkelige behovene til MA-familien.

Den grunnleggende syntaksen til grandMA2 er bevart og utvidet for å lette den nye funksjonaliteten.

grandMA3-programvaren har en elegant ny systemarkitektur som inkorporerer ny håndtering av armaturer, funksjoner og effekter i hjertet av det. Disse banebrytende konseptene fra ledende bransjevisjonærer presenteres innenfor et raffinert brukergrensesnitt og er designet for å gjøre praktiske oppgaver mer intuitive. Valg av armaturer, justering av verdier, lagring av forhåndsinnstillinger og avspilling av cues skal alle føles kjent, men forbedret i mange detaljer i prosessen.

Bedre oversikt, raskere tilgang og mer nøyaktig informasjon vil skape en forbedret brukeropplevelse i programmering og busking av et show.

Armaturinformasjon er nå generisk og tillater enklere deling av programmerte data mellom armaturer. Vi støtter også det nye GDTF (General Device Type Format) naturlig, noe som gjør at armaturprodusenter kan sikre at deres egne armaturer kontrolleres som tiltenkt.

All informasjon om gjeldende programvareversjon finnes på https://www.malighting.com/special/grandma3-software/

Last ned den gratis grandMA3-programvaren her: https://www.malighting.com/downloads/products/grandMA3

Funksjoner

  • Sanntidskontroll for opptil 250 000 parametere per økt i tilkobling med grandMA3 prosesseringsenheter
  • 6 DMX-utganger, 1 DMX-inngang
  • 2 interne brevsprekkberøringsskjermer
  • 2 interne berøringsskjermer for kommando
  • 4 eksterne berøringsskjermer kan kobles til
  • 41 roterende RGB-bakbelyste koder
  • 5 bakbelyste doble koder
  • 15 bakbelyste motoriserte 60 mm-fadere
  • 60 separate avspillinger
  • 16 tilordnbare x-taster
  • Innebygd tastaturskuff
  • Innebygd UPS (uavbrutt strømforsyning)
  • 3 etherCON-kontakter, 6 USB-kontakter
  • 2 bakbelyste motoriserte A/B-fadere 100 mm
  • Individuelt bakbelyste og dimbare stille (klikkløse) taster
Teknisk info

Produktinformasjon

Type Lysbord


Dokumenter
49837